Хотели в България

Лиманова Травел Ви дава възможност да изберете сами най-добрата оферта за настаняване в желания от Вас град или курорт в България. Тук ще намерите информация и за нашите специални оферти, включващи цените на съответните хотели през всички промоционални периоди, като по този начин ще имате възможността да изберете най-подходящия за Вас период и цена. Нашата резервационна система Ви дава възможност да изберете промоционални пакетни цени за почивки или уикенди.

Към хотели в България

Когато влезете в начална страница на нашата резервационна система, Вие виждате три възможности за търсене, а именно :

Търси хотели Търси пакети Специални оферти

При Търси хотели, цената, която ще получите е на стая, за целия, избран от Вас период. При хотелите, които имат специални предложения, промоции, или намаления за ранни записвания, това е указано в горния десен ъгъл в син, оранжев, или червен цвят.

При Търси пакети, имате възможност да избирате не само по град или курорт, но и в зависимост от предлаганите в момента от хотелите промоционални пакети : за конкретни месеци, уикенди, пакети при които можете да ползвате 7 нощувки, а плащате само 5, или 6 и много други, излизащи Ви от падащото меню.

При Специални оферти, можете да намерите специалните намаления, когато има такива, при някои хотели и периоди.

В дясно от полето за търсене имате поле Топ дестинации, в което можете да направите търсене само по дестинация.

Под полетата за търсене, можете да откриете и нашите предложения, за Топ хотели, Топ почивки и Топ Специални оферти.

След като направите своя избор в резервационната система, направената от Вас резервация, ние получаваме под формата на заявка, след което се свързваме с Вас на координатите, които Вие ни предоставяте в резервационната форма.

Всяка резервация се счита за потвърдена, когато получите номер и потвърждение на тази резервацията по e-mail или телефон. Направената резервация не Ви обвързва с нищо, но бива валидна два работни дни от потвърждаването й, след което се анулира, при липса на плащане от ваша страна. Винаги можете да я анулирате по телефона, без никакви финансови санкции, а ако не го направите до срока за плащане, ние ще се свържем с Вас и ще анулираме резервацията.

Направените резервации, можете да платите в офисa ни в гр. Варна в брой, по банков път или с кредитна карта. Плащането се извършва в лева по курс 1 евро = 1.95583 лева

За Ваше улеснение Ви предлагаме някои разяснения:

В поле Град / Курорт от падащото меню избирате града или курорта, в който търсите хотел. Избирането не е задължително, но е желателно като се има предвид огромния брой хотели, включени в системата.

В поле От дата избирате датата на пристигане в хотела. Изборът се извършва чрез натискане върху календара, който се отваря вдясно от полето.

В поле До дата избирате датата на отпътуване от хотела. Изборът се извършва чрез натискане върху календара, който се отваря вдясно от полето.

В поле Нощувки можете да изберете желания от вас брой нощувки. Моля, имайте предвид, че при вече въведена начална и крайна дата, полето се попълва автоматично. Ако въведете само начална дата и брой нощувки – полето „до дата” се попълва автоматично. Ако въведете само крайната дата и брой нощувки – полето „от дата” се попълва автоматично.

В поле Хотел избирате името на търсения от Вас хотел. В случай че нямате предвид конкретен хотел, оставете това поле празно. Ако не изберете хотел, системата ще селекционира всички свободни в момента хотели от една до пет звезди в избраният по-горе от Вас град или курорт. Изборът на хотел не е задължителен.

В поле брой възрастни /в 1 стая/ въвеждате броя на възрастните, които искате да бъдат настанени в една стая. Въвеждането не е задължително, но е желателно, с оглед получаване на по-близки до Вашето търсене резултати.

В поле деца въвеждате броя на децата, ако има такива, които искате да бъдат настанени в същата стая, а в поле години въвеждате навършените, към датата на настаняване, години на децата.

След като попълните коректно заявката и натиснете бутона Търси ще се появят вариантите, които Ви се предлагат. Цената, която виждате, е в лева и е окончателната цена за Вас. Към нея не дължите никакви комисионни, такси резервации и пр.

Когато се спрете на определен хотел, натиснете бутона Резервирай и попълнете стриктно формата на заявката.

След завършване на Вашата Заявка за Резервация, тя бива обработвана и в рамките на 24 часа нашите оператори се свързват с Вас.

Моля, имайте предвид, че колкото по-точна информация въведете относно настаняването Ви, толкова офертите, които ще получите като резултат от Вашето търсене ще са по-близки до Вашите изисквания.

Ако никой от намерените резултати не отговаря на вашите изисквания, можете да ни изпратите запитване, за да изготвим в най-кратки срокове Вашата персонална оферта.

В нашата Резервационна система можете да срещнете следните съкращения :

Съкращението RО означава „Room only”, т.е. цената включва само нощувка без закуска.

Съкращението BB означава „Bed and breakfast”, т.е. в цената е включена нощувка и закуска.

Съкращението HB означава „Half board”, т.е. в цената е включена нощувка, закуска и вечеря.

Съкращението AI означава “All Inclusive”, т.е. пълен пансион, включващ нощувка, всички хранения, алкохолни и безалкохолни напитки българско производство.

Съкращението UAI означава “Ultra All Inclusive”, т.е. пълен пансион, включващ нощувка, всички хранения, алкохолни и безалкохолни напитки българско и чуждо производство.