Декември 2019

2 дни / 1 нощувка
цена: 135 лв.
6 дни / 3 нощувки
цена: 369 лв.
5 дни / 3 нощувки
цена: 374 лв.
5 дни / 2 нощувки
цена: 378 лв.
5 дни / 3 нощувки
цена: 403 лв.
4 дни / 3 нощувки
цена: 582 лв.
8 дни / 7 нощувки
цена: 678 лв.